Vacature planner kledingbank

 

De Kledingbank EDE biedt mensen, die (tijdelijk) door financiële moeilijkheden niet in staat zijn kleding te kopen, elk half jaar de mogelijkheid gratis goede tweedehands kleding aan te schaffen.

Hiervoor worden zij doorverwezen via een speciale procedure en door daartoe speciaal aangewezen verwijzers (kerken, Leger des Heils, Vluchtelingenwerk, sociale dienst, etc.).

 

Vervolgens komen deze mensen op basis van gemaakte afspraken (in een privé sfeer) bij de Kledingbank. Om de afspraken voor deze mensen in te plannen werkt de Kledingbank met een specifiek planningssysteem.

 

Voor deze werkzaamheden is de Kledingbank Ede met spoed op zoek naar een:

 

PLANNER (M/V)

 

Het is de taak van de planner om binnengekomen aanvragen te beoordelen op juistheid, in te voeren in het systeem, en afspraken met klanten te maken. Daarnaast heb je als planner regelmatig contact met de coördinatoren van de teams en met de verwijzende instanties.

Het plannersysteem is een online en gebruikersvriendelijk systeem voor zowel de planner, coördinatoren als de verwijzende instanties.

 

Deze taak neemt ongeveer 6 uur tijd in de week in beslag, afhankelijk van de drukte. De tijd kun je zelf indelen; je werkt vanuit eigen huis. Uiteraard word je ingewerkt en begeleid.

 

Wil je meer weten over deze functie of je belangstelling kenbaar maken mail dan naar:

info@kledingbank-ede.nl of bel naar Abe Stienstra; secretaris: 06-22425023

.

Klik op onderstaande link om te stemmen en Stichting Kledingbank Ede te steunen

met een donatie van KRO-NCRV van € 10,-

                                                                                        ⇩

 https://www.kro-ncrv.nl/warmhart/stichting-kledingbank-ede/lid-worden

De manager van "de Garage" helpt de Kledingbank Ede met een actie klanten te vragen hun oude spijkerbroeken in te willen leveren wanneer zij een nieuw spijkerbroek kopen!


Op dit moment heeft de Kledingbank Ede een tekort aan kleine maten herenkleding. Ook spijkerbroeken in alle maten zijn van harte welkom! Heeft u nog schone, kwalitatief goede (heren)kleding thuis liggen waar u niets meer mee doet? Wij zouden er heel blij mee zijn.

U kunt de kleding en schoenen deponeren in de rode containers van Stichting Kledingbank Ede.
Deze textielcontainers staan op de volgende locaties in Ede.

Bij Kledingbank Ede gevestigd aan de Marconistraat 13
Deze container staat buiten tijdens de openingstijden:
maandag: 9.00 - 11.30
dinsdag: 18.30 - 20.30
woensdag: 13.30 - 16.00
Albert Heijn aan het Rozenplein.
Koning Davidschool, Ceelman van Ommerenweg 5

Wij vragen u kwalitatief goede, schone kleding aan te leveren in gesloten zakken.

Volg ook de Facebookpagina van Kledingbank Ede om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om dit bericht te delen. Alle hulp is welkom!

Met uw overtollige kleding kunnen wij bewoners in Ede voor wie het (tijdelijk) financieel niet mogelijk is om kleding te kopen verder helpen!

Website: https://www.kledingbank-ede.nl/
Twitter: https://twitter.com/KledingbankEde

Facebook:https://www.facebook.com/KledingbankEde/

Geweldige donatie  

Van Wonderen schoenen uit Bennekom heeft een enorme partij nieuwe schoenen en laarzen in alle kleuren en maten voor dames, heren en kinderen, gedoneerd aan Stichting Kledingbank Ede.

Twee auto’s vol hippe gympen, schattige kinderschoenen, stoere laarzen, handige regenlaarzen en warme snowboots, teveel om hier allemaal te benoemen, mochten we vanochtend in ontvangst nemen van de heer Rob van Wonderen.

Wat kunnen we dankzij deze donatie weer veel mensen, die het heel hard nodig hebben erg blij maken! Want wees nou eerlijk goede schoenen zijn belangrijk!                                                                                                      

Als dank hebben we, namens Stichting Kledingbank Ede, een heerlijke taart van de plaatselijke banketbakker overhandigd aan de heer Rob van Wonderen om samen met zijn team van te genieten. Nogmaals heel hartelijk dank!

Bij de Stichting Kledingbank Ede wordt al het werk door een team gemotiveerde vrijwilligers gedaan. Wij ontvangen geen subsidie en zijn volledig afhankelijk van giften en donaties. Kledingbank Ede heeft echter wel kosten voor o.a. huisvesting, elektra, water en verwarming maar ook voor ondergoed en sokken die nieuw worden ingekocht. U kunt ons steunen door eenmalig en/of periodiek een bedrag over te maken naar IBAN: NL 82 RABO 0174 979 207 t.n.v. Stichting Kledingbank Ede. KvK nr: 55334563.

Stichting Kledingbank Ede is een officiële ANBI instelling. Dit houdt in dat uw gift aftrekbaar is.

Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl Bij voorbaat onze hartelijke dank.


Contact: info@kledingbank-ede.nl www.kledingbank-ede.nl www.facebook.com/KledingbankEde

Kinderkleding gezocht

 

 

Er is op dit moment een krapte aan kinderkleding! Heeft u nog kinderkleding over? Zijn uw kinderen uit hun kleren gegroeid? Staat er op zolder nog een zak ongebruikte kinderkleding? Breng ze naar de Kledingbank Ede!

De textielcontainers staan op de volgende locaties in Ede.

  • Bij Kledingbank Ede gevestigd aan de Marconistraat 13 (De container staat buiten Ma 9-11.30 uur, Di 18.30-20.30 uur, Woe 13.30-16.00 uur)
  • Albert Heijn aan het Rozenplein.
  • Koning Davidschool, Ceelman van Ommerenweg 5, 6711 JD  EDE

Wij vragen u kwalitatief goede, schone kleding aan te leveren gesloten zakken.